torsdag 13 juni 2013

På plats

Nu har skänken/linneskåpet kommit på plats. Vi har kånkat bort garderob, satt dit sockel, upptäckt att det inte finns en taklist där vi tog bort garderoben (fast att den var fristående). Det ena medförde liksom det andra men tjusigt vart det.
Vi passade även på att göra om lite vid garderoberna mitt emot, tog bort en hylla och satte dit en klädstång istället som går mellan en av garderoberna och väggen. Vilket också vart himlans bra.

Ignorera den fula termometern, den har nu fått sin plats på en spik på väggen mellan skåpet och väggen. Vips borta!


Kika hellre in dessa tjusiga detaljer. Love it!Vi var och fyndade en matta på Blocket för 400kr som passar perfekt i utrymmet där skåpet står. Den är oval visade det sig när vi var och kikade på den, vilket gör den lite roligare. 160cm i diameter på bredaste stället. Själva köpet av mattan vart lite dramatiskt då killen som sålde den fastnade i dörren och skar upp fingret så han började tokblöda, blodade ned lite på mattans baksida (som tur var). Vi vart lite förvirrade av allt ståhej så vi kom oss inte ens för att pruta för fläcken som vart :)

Har även fått bekräftat nu att skåpet är från Bodafors, det satt nämligen en märkning på insidan av ena dörren. En annan roligt grej som jag hittade i skåpet var ett gammalt familjeporträtt som ser ut att vara från 80-talet taget av Tryg Photographers, Lindenhurst N.Y.
Det ställer ju en massa frågor. Hade hen som haft skåpet släktingar i USA? Kanske att tom skåpet har varit i USA? Man blir ju bra nyfiken.


//Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar