lördag 1 juni 2013

Beslutsångest

Nu har jag verkligen fått något att fundera på. Var in på en loppis och fick syn på denna fining. De ska ha 1900kr för skåpet. Några stämplar kunde jag inte hitta som kunde avslöja ursprung. Någon som vet vad det kan vara? Är 1900kr prisvärt?


Jag fullkomligt älskar handtagen!
Hjälp mig med min beslutsångest här nu! :)

//Therese

8 kommentarer:

 1. Är det i perfekt skick och det var kärlek vid första ögonkastet så ska du självklart slå till! Vad det kan vara är inte det viktigaste :) Tycker jag i alla fall :) Jag gav så mycket för mitt sideboard. Klart att det sved, men jag stod inte ut med tanken på att inte hitta något så fint, och i fint skick, igen :) Har inte ångrat mig en sekund. Har heller inte snubblat över ett sideboard i lika fint skick igen efter det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är i väldigt fint skick vad jag kan se, kan vara någon repa. Nyckeln finns kvar också.
   Det är lite det också, jag har inte riktigt tänkt klart tanken på hur jag vill ha det om jag vill ha ett lite större skåp som detta, vitrinskåp eller ett sideboard, vet inte heller vart det skulle stå. Iofs så har jag ju nu ett stort hus där jag kan konka omkring på möblerna och möjligheterna är oändliga :)
   Gah vad svårt det ska va! Tur att jag har en vecka på mig att tänka :)

   Radera
 2. Har stämplar och märken verkligen någon betydelse för priset om du tycker om den? Vad gillar du mest? Möbeln eller pengarna? ;-)
  Kramis // Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä det har ju inte det :) Däremot så finns det ingen given plats för skåpet hemma och egentligen så kanske jag är ute efter ett vitrinskåp så att man kan visa upp sina saker lite mer.
   MEN som sagt jag älskar ju handtagen!
   Hur vart det med de där lamporna som du tråna efter, köpte du dem?
   Kram!

   Radera
 3. Om du gillar skåpet är det helt klart värt 1900:- Tänk vad man får för de pengarna på IKEA, lite spånskivor. Oftast ångrar man det man INTE har köpt när det gäller gamla grejer som kanske inte dyker upp igen.

  SvaraRadera
 4. jättefint ser det ut här ifrån mitt håll i alla fall! ;) köp!

  SvaraRadera
 5. Ja jag hade/har bestämt mig för att köpa den, men nu kommer nästa problem att få in den i bilen! Alla dessa om och men ;)

  SvaraRadera