söndag 24 februari 2013

Vad har hänt sen sist?

Vad har hänt sen sist? Det var ju ett litet tag sen nu.

Häromveckan så var vi en sväng till Myrorna. Hittade denna fina Karl Homberg glasburk med lock. Den fick sitt givna syfte direkt när vi fick besök av en kompis som kom med klassikern Marianne (den blåa varianten är farligt god har jag märkt). Samtidigt som vi köpte denna så fick också två djupa tallrikar Stina från Gefle följa med hem. De har inte hunnit fastna på bild ännu då vi redan använder de flitigt.


Mums med Marianne!


Karl Holmberg

Jag har varit på möbelmässan en sväng och kikat med en av mina bästa. Detta har blivit som en liten tradition för oss enda sens vi gick på estetiska konst och form tillsammans. 
Det vart inte särskilt många bilder att bjuda på här, men en sak jag noterade var att orange och grönt är på ingång (?). I en monter hittade jag inspiration till ett pyssel.


Tjusigt värre

Helgen efter när jag var på symässan tillsammans med Sofie, en ny bekantskap via pysselträffarna så inhandlades dessa med tanke på just bilden ovan. Får se vad jag lyckas få ihop. Symässan var för övrigt en jätterolig mässa även för en sån som mig som inte alls kan sy och trevligt sällskap hade jag också.


Den här helgen har bestått av att kånka kartonger med ett tänk att var sak har sin plats. Köpt en soffa på Blocket har vi också gjort som vart superfin i vår umgås del i vardagsrummet. Mer om den senare kanske (även om den inte är retro). Planen att slipa och olja klart den "nya" teakhyllan i helgen fick vänta lite då soffköp och lite annat kom emellan.


En omgång med Müssli hanns med också


//Therese

4 kommentarer:

 1. vilken tjusig glasburk du hittat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är den, jag har väldigt svårt att motstå alla former av burkar med lock :)

   Radera
 2. Burken är superfin!! men det liksom drar lite i min ordpolisnerv. Vad är sens för ett ord? Hallå?? ;-) hehe!
  Kramis// Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skyller allt på västmanländskan! ;)

   Kram kram

   Radera