måndag 4 februari 2013

Pysselträff/syjunta

Igår så var det då dags för pysselkväll/syjunta hos Loppistan igen. Så roligt att träffas under de här formerna och lära känna människor som man kanske aldrig skulle ha lärt känna annars. Kul att även träffa Maine som har bloggen Designkarameller som jag har kommenterat hos ibland!

Mitt första pyssel under förra säsongen var en virkad halsduk och som tur är finns det inga bildbevis på den däremot så har faktiskt min sambo använt den fast jag kanske gav honom halsduken mest på skoj. Tänk er vimpel stajl med oregelbundna kanter på det hela.

Däremellan så har jag faktiskt lyckats med att virka en rund trasmatta. Det var svårt att få in snitsen i början och jag vet nog inte riktigt hur jag har gjort heller men jag måste säga att jag är lite imponerad själv att jag hade tålamodet och att den vart klar :)Bildbevis 1


Bildbevis 2

Ibland så pluppar mitten upp men det är bara att stampa till så är den platt igen, inte så noga ;)

Bildbevis från pysslet igår får bli en cliffhanger då det är work in progress och ska fortsättas på vid ett annat tillfälle, man skymtar dock lite inne hos Loppistan om man är nyfiken och vill se hur vi hade det.

//Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar