söndag 10 juni 2012

Loppis helg med bästaste vän

I helgen så har min bästa vän varit och hälsat på. Dagarna har mest ägnats åt att gå på loppis. Jag har smittat henne med mitt loppis intresse tror jag :) I lördags så tog vi en liten sväng i Sundbyberg och hon hittade fina bestick och en sockerkaksform. 
Idag så begav vi oss till Täby galopp på bakluckeloppis. Där fyndade bästaste en fin industrilampa med klämma på för endast 20 kr. Ett riktigt fynd. När vi var klara med Täby så åkte vi in till stan och kikade lite på Hötorget. Bästaste hittade fler utav samma bestick.

Vad fyndade jag då? Jo jag kom hem med den här lille rackaren från Täby :) 20kr kostade han.
//Therese

4 kommentarer:

 1. Oj så många som fydnat i Täby i helgen. Läst om det på flera bloggar. Jag var en sväng till Hötorget idag och hittade lite skojiga 70 tals kläder.I nyskick från en gammal butik.

  SvaraRadera
 2. Ja jag har också läst det, fått för mig att utbudet kanske var ett strå vassare på lördagen. Gillar både Täby och Hötorget, har gjort en del fynd där :) Skojigt med 70-tals kläder och spec när de är i nyskick!

  SvaraRadera
 3. Åhhhh jag älskar musen! Jag ångrar sååååå att jag inte köpte tre likadana i olika storlekar som jag såg på loppis för nått år sedan. Vet du något om musen? Märkt? Om du vill sälja den köper jag den GÄRNA! :) Hör av dig på min blogg isf :)

  SvaraRadera
 4. Oh vad roligt att den finns i olika storlekar! Jag tyckte bara att han såg ut som en tuff liten rackare med väldigt stora öron, han charmade mig och fick följa med hem :) Det finns ingen märkning på honom tyvärr, men du väckte min nyfikenhet. Han får nog bo i min stringhylla men om jag (eller han) skulle tröttna så har jag dig i åtanke ;)

  SvaraRadera