söndag 1 april 2012

Lite pysslande

Har varit själv hemma denna helg och har då passat på att pyssla lite. Det resulterade i målade hyllor och lite ritande. Är i fixar tagen känner jag och i påsk då vi är lediga så hoppas jag på att få i ordning här hemma. Mycket löser sig genom att få upp hyllor i pysselrummet. Sen är det rensa som gäller och ställa sig på loppis. Att fixa är befriande! :)
En påsk uggla!


Hyllor som ska få sitta inne i pysselrummet.

I de här hyllorna kommer det att få finnas lite trådrullar, pennor, virknålar och div bra att ha saker när man pysslar. De kommer att kompletteras upp med ett större hyllsystem med förvaring av ritmaterial, garner och pärmar man inte vill ha ståendes framme.

Jag är själv spänd på att se hur resultatet blir i pysselrummet tillslut 


2 kommentarer:

 1. Fin uggla du har ritat :) pyssel är alltid kul, men kräver lite för mycket småpill för våran del ;)

  Lam pan du frågade om vet vi inte så mycket om men är nyfikna själva nu när du lyfte frågan. Vi ska försöka ta reda på lite om den.

  http://www.retroprylar.nu/2012/04/vardagsrummet-i-fokus.html

  Glad påsk önskar vi från retroprylar
  /Fru Ljunggren

  SvaraRadera
 2. Tack, denna gång fuskade jag lite med hjälp av en stencil :) Hoppas på att när vi får ordning i pysselrummet att även få tid till att faktiskt sitta där och pyssla.

  När vi köpte lampan så nämnde hon som sålde den vad det var för nått, men det har vi såklart glömt vid det här laget. Ska bli spännande att se om ni hittar någon info.

  Glad påsk! :)

  //Therese

  SvaraRadera