lördag 31 mars 2012

Första köpet på Tradera

Sommaren 2011 var då jag fastnade för Tradera. Det jag fastnade för var en annons på en kanna. Visste ingenting om den och min kunskap kring porslin är fortfarande begränsad. Jag bara vet vad jag gillar helt enkelt :)Kannan är från Upsala-Ekeby och Berit Ternell har gjort dekoren som heter Tarantella.

Efter att jag hade vunnit denna kanna så vann jag ett uppläggningsfat från samma säljare. När jag åkte för att hämta uppläggningsfatet så fick jag köpa lite tallrikar och karotter som är i lite sämre skick för en billig peng och bara någon vecka efter klev jag in på Stadsmissionen och det första jag såg var en tillhörande såssnipa för 40 kr. Visserligen med ett litet nagg men jag kunde bara inte lämna kvar den nu när jag hade börjat på en samling. Varken före eller efter dessa intensiva veckor så har jag inte sett Tarantella på loppisar. Har sett en annons på Tradera på ett fat som jag redan har, men inget mer.

Om det är någon som sitter inne på mer information om serien så tar jag gladeligen emot den. Är mycket intresserad av att få veta hur många delar det kan tänkas finnas.

//Therese

2 kommentarer:

  1. fint mönster och härliga färger! har inte sett den förut dock.

    SvaraRadera
  2. Visst är det och jag vill bara ha fler! :) Har en annan samling som också är lite hemlig (iaf för mig) som jag tänkte visa upp vid ett senare tillfälle.

    //Therese

    SvaraRadera