söndag 29 december 2013

Jul 2013

Passade på idag när solen sken och tog fram kameran och fotade lite av julklapparna jag har fått. Tänkte också att det kanske var bäst att knäppa lite kort på fynd som jag ligger långt efter med att visa er. När jag sen förde över bilderna till datorn så visade det sig att jag har massor med bilder som låg kvar i kameran och när jag sen går in på bloggen och kikar, ja då säger den att jag inte har uppdaterat sens i september. Vad hände liksom? Livet gissar jag på :)

Kaj Bojesen- Rosendahl Copenhagen, Apa
Denna fina filur fick jag av min sambo. Har länge trånat efter Kaj Bojesens djur och nu fick jag en nyproducerad apa i julklapp. Originalet kom 1951 och apan är tillverkad i teak och limba trä. Den har redan fått sin givna plats hängandes i stringhyllan.

Av min mamma så fick vi en högtryckstvätt som varken är särskilt retro eller loppis men tusan så praktisk. Däremot så kom hon också med "sådär lite på sidan av grejer" som hon har tröttnat på eller inte har plats för:

Ivar Ålenius Björk-Ystad Metall, Lilja

Jonas Grundell- Design House Stockholm, Nordic light 4 armad ljusstake 

Är vekligen jättenöjd med allt det fina jag har fått! Detta är också något som kommer att få känneteckna lite av det nya året att verkligen sålla bland allt det fina som finns där ute på loppisarna och bara ta hem det där som känns lite extra bra i magen och som har en given plats i hemmet.

God Jul och Gott Nytt År på er såhär lite i efterskott och förskott!


//Therese

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar