lördag 4 maj 2013

Vår umgås del

För ett bra tag sen nu så skrev jag i ett inlägg att vi hade köpt ny soffa på Blocket. Här är vår umgås del av vardagsrummet. Egentligen så är ingen elektronik välkommen i denna hörna men allt som oftast så är det här vi sitter när vi surfar. Det är liksom lite mysigare att hänga här.Soffbordet hämtade vi hem för bara ett par veckor sen, det har stått hemma hos min bästa väns mamma och det är min bästa väns morfar som har gjort det. Det ser ut att vara teak och passar ypperligt hemma hos oss. Från början så är det ett matbord och iläggsskiva finns kvar. Benen har kapats en gång i tiden och jag tror att vi kan få kapa dem en gång till för att det ska bli perfekt. En omgång olja ska bordet också få så småningom.
När jag och karln min var och skulle hämta bordet så ville A bli av med lite fler saker. Min karl vart lycklig för han fick en vask och jag vart ännu lyckligare då jag fick mer av Stina porslinet. En karott, ett uppläggningsfat och en flat tallrik. Kära A hade läst min blogg och sett att jag hade två djupa tallrikar sedan tidigare. Vi fick inte bara detta utan en gammal sockerlåda och en fin ljusstake också. Ni ska få se bilder på allt det fina sen. Tack snälla A!Duken köptes idag på en jätterolig loppis där både jag och min karl fyndade hur mycket som helst. Den kostade 30 kr men eftersom den fick godkänt av karln min så var det värt ;) Den lilla ljusstaken har jag tidigare köpt på Myrorna för 20 kr. Tavlan köptes för ca 100 kr för snart ett halvår sedan.Ser ni vad det föreställer?

Själv ser jag ett par ugglor och en skog. Tydligen så kan man se både elefanter, noshörningar och grodor också, i alla fall enligt mina svärföräldrar ;) Signaturen är svår att tyda men jag tror att det kan stå Rune Pettersson.

//Therese

2 kommentarer:

  1. Åh vilket mysigt rum att umgås i! Jättefint! Radion i fönstret är superfin och jag gillar hur du har placerat golvblommorna i "rottingkistan". Massor med fint! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja radion fick vi av vår ordförande där vi bodde innan. Vi skulle låna flyttkartonger av henne och var ned i hennes källare, hon vet ju våran stil och frågade om vi inte ville ha radion som bara stod. Så vi fick den! Vi har inte fått in någon radiostation än men den låter iaf :)

      Radera