fredag 5 oktober 2012

Hemma sjuk

I förra veckan så började jag känna av halsen och hostade men gick till jobbet och kämpade på ändå men natten mot mån denna vecka så hostade jag så mycket att jag inte fick sova på hela natten. Ringde till läkaren som tyckte jag skulle komma till de redan inom en kvart, så 8.15 var jag där och runt 11.30-12.00 var jag hemma igen efter att ha fått åkt och röntga lungorna. 
Jag var väldigt hungrig eftersom jag bara hade en kvart på morgonen att ta mig till läkaren och inte hade hunnit äta någon frukost. In på Hemköp för att köpa nått att äta och för att pigga upp mitt tillstånd så åkte en bukett med liljor med.
Buketten har förgyllt min vardag hela veckan och har fått tagit plats i den nya vasen. Vet ingenting om vasen, varken om det är nyproduktion eller en äldre. Någon som vet?

//Therese

5 kommentarer:

 1. http://hemmahossolis.blogg.se/images/2008/vaser_1200870207_85548167.jpg

  Samma? Nr 1 alltså.. Då är det Åhlens isf.
  Annars tycker jag det ser ut som ikea. :-)

  SvaraRadera
 2. Nej förresten, den länkade är ju rundare..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den länkade är rundare och min står ut vid halsöppningen. Glas är svårt.

   //Therese

   Radera
 3. Ja, glas är verkligen svårt! Det är ofta jag står med en vas i handen och inte kan avgöra om den är gammal eller ny. Jag tänker ofta att om vi tycker det är svårt idag, hur svårt kommer det inte vara om 20-30 år? Med tanke på den mängd som produceras idag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sån där är jag med, har så svårt att avgöra om det inte sitter en etikett på men jag brukar tänka att tycker jag om den så tycker jag om den och råkar det bli nyproducerat så är det så :) Ja tänk i framtiden, överlag så önskar jag mer dokumentation över saker och ting.

   //Therese

   Radera