onsdag 7 september 2011

Det började med...

en stringhylla.
Jag hade lagt ut lite trådar här och var om att jag var intresserad av att köpa en stringhylla. De jag hade sett på Tradera sprang iväg så mycket i pris tyckte jag. Jag var nära att ge upp och faktiskt betala runt 1000kr eller över för jag ville så gärna ha en.
En morgon så ringer telefonen när jag sitter hos frissan med färg i håret. Det var en jobbarkompis till mig som hade sett en annons i lokaltidningen på en stringhylla. Jag ringer fort som tusan hem till Jonas som bläddrar fram och tillbaka i tidningen utan att hitta annonsen. Ringer då tillbaka till min jobbarkompis som får säga sidnummer och allt. Ringer upp Jonas igen och han hittar det och säger att han ringer på den på en gång. Det går en lång stund innan vi pratar igen och han säger "det kändes som att jag rånade tanten".

Jag fick ge 150kr för en nästan felfri stringhylla med svarta gavlar och teakhyllor! Det var vår första fynd jakt tillsammans :)


Har nu blivit sambo med Jonas och tapeten fick jag lämna men hyllan är med mig. Ska bara hitta det perfekta stället att sätta upp den på.

//ThereseInga kommentarer:

Skicka en kommentar