söndag 13 januari 2013

Finaste blå-gröna vasen

Igår tog jag min vanliga loppisrunda, jag gillar kombinationen promenad med att ha ett mål när jag går. Så min superbra kombo loppis och promenad är ju bara win win. Fyra olika loppisar hann jag med och jag stod och tummade på mycket fint. Fick dock lov att sansa mig lite när jag tänkte på den stundande flytten. Så jag fick sålla helt enkelt och kom hem med den här:

Bo Borgström Åseda glasbruk

Medans jag gick där på Myrorna och höll den här finingen i handen så försökte jag febrilt komma på vem som har gjort den. Jag vet ju att jag har sett dem bla inne hos Porslinan. Så jag tänkte jag söker lite på Tradera och ser var jag får upp. Det första som kom upp i mitt huvud var Bodström men då kom det bara upp en massa böcker av Thomas Bodström. Sen tänkte jag hette han inte nått med P-O, hittade inte nått på det heller. Borgström! Var det ju och vips så hittade jag Bo Borgström, så var det ju! Tänk vad man lär sig när man läser bloggar och tänk vad det fastnar en massa i det undermedvetna.

Som idag när jag satt på blocket och sökte på teak, då kom det upp en golvlampa. Satt och tänkte, köpte inte Jenny med bloggen La mômes Old fashioned en sån där och när jag sen läste vem som lagt ut den så jajjemen det var den Jenny jag tänkte på :)

//Therese